Woonunit opknappen

Een hal met meterkast, cv ketel en twee wc's en één grote ruimte, deze units waren tijdelijk ingezet als noodunit voor een school. De verbouwing kon beginnen, het realiseren van een douche en een woonkamer, slaapkamers, keuken etc. Daarnaast moest alle electra, gas, water vanaf de boerderij verlegd worden naar de unit. En in de unit moest alles aangelegd worden. Hiervoor hebben we Dick ingeschakeld en hij heeft met af en toe hulp van zijn zoon Daniel alles geïnstalleerd. In zeven weken tijd moest de verbouwing/ installatie helemaal klaar zijn. Een hels karwei, tot in de late uurtjes doorwerken. Gerard, Jan en Wil (beide vaders en moeder) hebben in die weken heel wat uren daar doorgebracht. Zonder hun hulp was het nooit binnen die tijd gelukt. Wij zijn ze ontzettend dankbaar. En een pauze moment hoorde daar natuurlijk ook bij, met een gebakje op de dag van de officiële overdracht. Of lekker voor de houtkachel.

Ondertussen is op 04 oktober Storm bij ons komen wonen, een Rhodesian Ridgeback. De kinderen helemaal blij, al heel erg lang wilden ze een hond. En op een boerderij heb je toch wel een echte waakhond nodig hé🙂.

Begin november zijn we verhuisd, we willen iedereen bedanken voor hun hulp in deze periode (schoonmaken, helpen verhuizen, helpen opknappen, bus lenen Korbeld Verhuur BV etc.)

De volgende foto's geven een beeld van de verbouwing.