Blog/ Foto's Krieghuisweg

27. feb, 2018

De laatst geplaatste foto's zijn nog van maart 2017😮... oeps dat is wel heel erg lang geleden. Het blijkt dat "tijd" toch het grootste probleem is... Maar ik besef me nu maar al te goed dat het uitzoeken van foto's verspreid over een jaar nog meer tijd heeft gekost.

Het is uiteindelijk gelukt en hieronder zien jullie de foto's van een jaar lang hard werken! Op dit moment gooit de vorst toch wel roet in het eten.... we kunnen niet verder met het leggen van de afwerkvloer. Dat is erg jammer, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere werkzaamheden en hoeven we ons nog niet te vervelen.

En dan volgt ook vaak de vraag "wanneer verwachten jullie over te kunnen" dat is toch wel heel lastig om te zeggen. Het vooruit plannen blijkt soms moeilijker dan gedacht. Er zijn altijd wel factoren..in dit geval de vorst.. die zorgen dat je planning niet meer klopt. Maar ruim genomen hopen we rond de zomer over te kunnen. Het gaat met ons en de kinderen nog steeds goed.. al hoewel we allemaal nu het zo vordert ook wel steeds meer zin krijgen om over te gaan. Maar nog even geduld dus...